About Me

Hallo,

Mijn naam is Jorn van der Lee, fotograaf bij Vanderleefotografie. Ik ben begonnen met mijn fotografie carrière in 2014 en heb sinds die tijd talloze huwelijken en andere fotografie projecten mogen vastleggen.

Na 2 jaar heb ik ervoor gekozen om van portretten mijn specialiteit te maken, maar ik ben nog steeds verliefd op allerlei soorten fotografie zoals je kunt zien in mijn portfolio op deze site.

Ik heb een prachtige vriendin en ben ik de trotse vader van een schitterende dochter. Ik hou ervan om samen met mijn familie en hond op pad te gaan. Ik zou graag wat meer willen gaan sporten (i.p.v ernaar kijken) maar dit gaat vast en zeker goed komen in 2020.

Waarom zou je mij inhuren?

Uiteraard heb ik de vaardigheden en spullen die nodig zijn om de mooiste professionele platen te maken. Door mijn eindeloze creativiteit en oog voor detail ben ik heel erg trots op de kwaliteit die ik tot zover heb geleverd. Daarnaast lever ik altijd binnen de afgesproken tijd en ben ik goed in de open communicatie tussen mij en mijn klanten.

Fotografie is een echte team sport en bij de meeste mensen is het voor de camera staan eng en onnatuurlijk. Gelukkig ben ik een ‘mensen mens’ en kan ik iedereen op zijn of haar gemak stellen tijdens de fotosessie, hoe onervaren de modellen ook zijn. Mensen comfortabel laten voelen komt heel natuurlijk voor mij. Ook het samenwerken met andere teamleden zoals make-up artiesten, stylisten en assistenten behoren tot de mogelijkheden.

Heb ik je interesse gewekt?

Neem contact met me op!